Book
Now
NOS HEBERGEMENTS
Disponibilités
Personnes

Het appartement K&N

Op slechts 800 meter van het circuit van Spa-Francorchamps in het typische dorpje Francorchamps is het K&N appartement een verfijnde en comfortabele accomodatie. Genesteld in een groene omgeving is dit het ideale vertrekpunt voor de ontdekking van de Ardennen.

Het appartement K&N is ingericht voor twee personen en volledig op één niveau. Het omvat een kamer, een flatscreen TV, een keuken met microgolf en koelkast alsook een badkamer met een apart toilet.

Naast deze voordelen, stelt het K&N appartement u gratis een privéparking en wifi-verbinding ter beschikking.

prev slide next slide
prev slide next slide

Een prachtig kader

Eén van de mooiste activiteiten mogelijk gemaakt door de uitzonderlijke ligging van de K&N appartement is zonder twijfel het mythische circuit van Spa-Francorchamps.

De nabijheid van het natuurreservaat van de Hoge Venen en de talrijke valleien in de omgeving geven liefhebbers van de natuur oneindige mogelijkheden tot wandelingen en ontdekkingstochten.

De steden Spa, Malmedy en Stavelot bieden ook verschillende en afwisselende geneugten zoals shopping, degustaties, ontspanning…

De kamer

Zachte tinten, houtwerk en een lichtrijke omgeving geven de kamer van het K&N een rustige en weldoende sfeer. U zal er een ruime Italiaanse douche aantreffen die bijdraagt aan het comfort van de plaats.

Met de matrassen van hoge kwaliteit kunnen uw nachten enkel maar zacht en vredevol meer zijn. Wij stellen u ook beddengoed en badlinnen ter beschikking.

prev slide next slide