Book
Now
NOS HEBERGEMENTS
Disponibilités
Personnes

Le Moulin Noir

Le Moulin Noir ligt op slechts 400 meter van het circuit van Spa-Francorchamps en biedt verfijnde en comfortabele accommodatie in een rustige en groene omgeving.

Le Moulin Noir is ontworpen voor 15 personen en heeft 7 slaapkamers en 7 badkamers, uitgerust met Rituals huidverzorgingsproducten. Het heeft een comfortabele woonkamer met een biljarttafel, een gezellige ingerichte keuken, een eigen bar, een sauna, tafelvoetbal, een tuin met een petanquebaan, een zonnig terras waar u kunt barbecueën.

Naast deze hoogtepunten biedt Le Moulin Noir gratis privéparkeergelegenheid, 4K satelliet-tv, Wi-Fi-verbinding, wasmachine en droogautomaat.

prev slide next slide
prev slide next slide

Een prachtig kader

Een van de mooiste uitstapjes die de uitzonderlijke ligging van Le Moulin Noir biedt, is zonder twijfel het mythische circuit van Spa-Francorchamps.

De nabijheid van het natuurreservaat van de Hoge Venen en de talrijke valleien in de omgeving geven liefhebbers van de natuur oneindige mogelijkheden tot wandelingen en ontdekkingstochten.

De steden Spa, Malmedy en Stavelot bieden ook allerlei aangename bezigheden, zoals winkelen, degustaties en verpozen…

De kamers

Donkere tinten, kleurrijke decoratieve elementen en een heldere sfeer geven de kamers en andere ruimten van Le Moulin Noir een luxueuze en eigentijdse sfeer.

Uitgerust met eersteklas matrassen, zullen uw nachten niets dan zacht en rustgevend zijn. Wij stellen u ook beddengoed en badlinnen ter beschikking.

De kamers zijn comfortabel en ingericht met de grootste zorg. Elke kamer heeft een 4K-tv met satellietzenders.

prev slide next slide