Book
Now
NOS HEBERGEMENTS
Disponibilités
Personnes

La Villa des Sources

Op slechts 300 meter van het circuit van Spa-Francorchamps is La Villa des Sources een verfijnde en comfortabele accomodatie in een kalm en groen kader.

De Villa is ingericht voor 9 personen, heeft 5 kamers en 4 badkamers voorzien van Rituals verzorgingsproducten. Er is een comfortabele living met een open haard, een aangename uitgeruste keuken, een tuin, een goed gelegen terras waar u kan genieten van een barbecue en een jacuzzi.

Naast deze voordelen stelt La Villa des Sources u een privéparking, een digitale televisie met flatscreen en een wasmachine gratis ter beschikking.

prev slide next slide
prev slide next slide

Een prachtig kader

Eén van de mooiste activiteiten mogelijk gemaakt door de uitzonderlijke ligging van de Villa des Sources is zonder twijfel het mythische circuit van Spa-Francorchamps.

De nabijheid van het natuurreservaat van de Hoge Venen en de talrijke valleien in de omgeving geven liefhebbers van de natuur oneindige mogelijkheden tot wandelingen en ontdekkingstochten.

De steden Spa, Malmedy en Stavelot bieden ook verschillende en afwisselende geneugten zoals shopping, degustaties, ontspanning…

De kamers

Zachte tinten, decoratieve elementen en een lichtrijke omgeving geven de kamers van de Villa een rustige en weldoende sfeer.

Met de matrassen van hoge kwaliteit kunnen uw nachten enkel maar zacht en vredevol meer zijn. Wij stellen u ook beddengoed en badlinnen ter beschikking.

De kamers zijn comfortabel en ingericht met de grootste zorg. Elke kamer beschikt over kasten en een flatscreen TV met de kanalen van de digitale TV.

prev slide next slide